Sunday, 1 September 2013

Alhamdulillah !

Assalamualaikum !
Do follow my online shop on instagram girls :)






 Thanks sudi tengok entry kali ni. :D

#goreng pisang, goreng keladi,
  kalau sudi, mari lah membeli. :D

Tuesday, 21 May 2013

Hectic week? ouh?

Assalamualaikum sisters and brothers.

Minggu minggu last sem ni, kesibukan sangat memuncak. Sibuk nak siapkan assignment, sbb semua dok sibuk nk kene submit. Tapi sibuk sibuk aku ni, sibuk jugak aku nak update blog ni. haha. Tu gatal namanya. Tapi tak pe, sbb skrg ni (pukul 1:28 a.m) aku bru lepas siap buat assignment. baguih tak aku? baguih lah kan, sbb assignment org dah bg lama, tapi baru terhegeh hegeh nak buat. haha. 

Okay, start today, aku ade kira kira 3 minggu lagi utk ngadap final exam. Moga dipermudahkan segalanya nanti oleh Allah. *doakan eh utk aku*Aamiin :)

Okay lah, mcm xde motif pulak nak taip pepanjang. haha. 

Mokasihh lah sape yg sudi baca entry ni. 

Assalamualaikum :)