Wednesday, 8 February 2012

i'm NEW here . (:

assalamualaikum w.b.t.

firstly, nak bgthu yg aku ni budak baru belajar kat belogg ni. hihi. ok, disebabkan aku suka sgt bace belogg org, jadi aku telah ditarik tarik utk cipta belogg sendiri. haha. acece. kononye lahh. sekarang ni rajin lah aku nk mengarang kat belogg ni, tp nnti kalau da start balik sem baru, xdo maso ehh denn nk meng'update' belogg denn ni haa. haha. kan da keluar bahasa nogori denn. :D
act, aku xde ape sgt nk dibebelkan di sini. cume sekadar nk release kan penyakit gatal kat tgn aku utk try tuliss belogg. HAHA !

okayy, nanti kalau ade cite menarik aku akan update ke padang belogg ni. InsyaALLAH <3 .

No comments:

Post a Comment