Sunday, 15 June 2014

Selamat Hari Bapa, Ayah !

Assalamualaikum readers !

Alhamdulillah. Untuk nikmat hidup yg diberikan sampai harini. Syukur !

Selamat Hari Bapa, Happy Father's Day.
Yes. Luluh hati aku bila seharian ni aku duk scroll scroll instagram, twitter, facebook semua orang pakat update status happy father's day. Sedih aku rasa sebab tak dapat nak wish kat ayah.

Dan, harini genap 3 bulan ayah pergi selamanya. :'(

Al-Fatihah.

Apepun, terima kasih ayah sebab dah bg kasih syg kepada kami 3 beradik, menghempas pulas tulang empat kerat untuk cari rezeki kita sekeluarga dan mendidik kami 3 beradik sampai kami jadi org harini. Alhamdulillah. Tahu, ayah garang sbb nak anak-anak dia semua jadi org yg berguna.

Tapi takpe. As long as I am breathing, my dua' will always be with you, Ayah. Semoga ayah sentiasa berada dalam ketenangan di sana. Semoga Allah menempatkan Ayah dalam kalangan orang-orang yang beriman.

For right now, seriously I said that I really  miss you. Ohhh. :'(

Wassalam.

Thanks for reading this entry.

No comments:

Post a Comment